Als werken (even) niet meer lukt: AOV voor ZZP & MKB

Gáán voor geluk kan goed uitpakken. Als u de lotto wint. Of bij een blind date uw droompartner ontmoet. Meestal is de kans op dit soort geluk echter klein. Mikt u ook op geluk rondom de gezondheid, als er iets gebeurt waardoor u of een medewerker (even of altijd) niet meer kan werken?

Ga liever voor zekerheid. Dankzij de aov (arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ZZP’ers en MKB’ers) van Zandstra Financieel Advies in Twente komt het op geldgebied dan écht goed.

Personeel of (bedrijfs)kosten niet meer betalen?

De grootste risico’s als u – een tijdje of blijvend – niet meer kunt werken, liggen voor de hand. U kunt uw bedrijfskosten niet meer betalen. Of uw privékosten. Of beide. Betalen voor een verzekering tegen arbeidsongeschiktheid is dan een slimme investering in uzelf. En uw onderneming.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ZZP & MKB: grip op risico’s

Samen ontdekken we welke risico’s u dankzij een verzekering afschermt. En hoe dit betaalbaar blijft. Hiervoor vergelijken we alle mogelijke verzekeringen met elkaar. Net als hun voorwaarden en tarieven. Zo maakt u uiteindelijk de beste keus. Voor uzelf en uw zaak.

Zakelijk-goed-zitten-garantie

De wetten in Nederland veranderen nogal eens. Net als uw eigen situatie en de spelregels van verzekeraars. Overziet u dan de eventuele gevolgen voor uw doelen? Bij Zandstra Financieel Advies houden wij het voor u in de gaten. En krijgt u bij dringende zaken een berichtje. Per mail of op de app.

Alle andere belangrijke veranderingen? Die hoort u eens per jaar in een persoonlijk adviesgesprek. Dat noemen we nou de zakelijk-goed-zitten-garantie.

Meer weten over arbeidsongeschiktheid?

Een ongeluk voorkomen kunnen we niet. Financieel geluk voor uw toekomst vastleggen wel. Daarom praten wij u graag bij over de mogelijkheden op het gebied van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Kennismaken kost geen geld! Hooguit een uur van uw tijd.

Meer weten over AOV voor ZZP & MKB?

Een ongeluk voorkomen kunnen we niet. Financieel gelukvoor uw toekomst vastleggen wél. Zullen we er eens vrijblijvend over praten? Gelukkig hebben wij de antwoorden én de koffie (of thee). Brengt u dan de vragen mee?

Bel mij terug.

Gemak dient de mens. Wilt u dus dat wij u bellen? Vul dan hier uw contactgegevens in. Dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever mailen? Ga naar de contactpagina.

Bel mij terug over: