Bedrijfsverzekeringen Twente: uw financiële buurman

Op een buurtborrel hebt u het er wellicht over. Over uw huis, uw auto, uw zaak, de studie van uw – nu nog – kleuters. Of over ongelukken en schade. Of stoppen met werken. Zo gewoon werkt een praatje met Zandstra Financieel Advies hierover ook. Wij zijn uw financiële buurman, al sinds 2011.

Zo prettig werkt ‘n financiële noaber

U herkent ons als financiële buurman aan van alles. Denk aan:

•   Gewone taal in plaats van dure woorden

•   Gewoon bereikbaar na uw werk

•   Gewoon contact op de app

•   Gewone kleren in plaats van een duur pak

•   Gewoon meedenken en tips geven nog vóór u een vraag stelt

•   Gewoon alle aanbieders met elkaar vergelijken

•   Ongewoon veel kennis van geldzaken en geldnieuws

Kortom, we zijn net als uw noaber. En hebben net zo graag een persoonlijke band, zodat u zich relaxt bij ons voelt. In Twente. In de Achterhoek. In Salland. In de Stedendriehoek.

Vindt u de deftige taal van veel financiële bureaus te ingewikkeld? Wij ook. Daarom leggen we u in gewone taal uit hoe u ervoor staat. Wat we voor u kunnen doen. En wat de risico’s zijn van keuzes. Alleen zó maakt u de beste beslissing voor nu en in de toekomst.

Banken sluiten op tijd. En een enkel kantoor is open op koopavond. Verder moet u zich overal maar aanpassen, lijkt het. Een goede buurman staat juist altijd klaar. Onze 7 teamleden passen hun werktijden daarom aan op u. We zijn er dus ook ’s avonds en in het weekend. En komen net zo makkelijk bij u over de vloer als dat we onze vloer in hartje Borne voor u openstellen.

Contact maken doet u in uw straat wellicht met een buurtapp. Via onze eigen app maakt u ook makkelijk contact met ons. Heel handig voor bijvoorbeeld:

  • Schade melden
  • Wijziging doorgeven
  • Hypotheek berekenen
  • Foto’s van ons team bekijken
  • Telefoonnummers van ons team vinden
  • Papieren voor hypotheek downloaden

Net zo makkelijk krijgt u van ons als goede buur via de app tips. Bijvoorbeeld om te waarschuwen voor storm. Of te melden dat u nog maar even hebt om over te stappen van zorgverzekeraar.

Als uw buurman komt, draagt hij vast niet zijn zondagse pak. Als u naar hem gaat, doft u zich waarschijnlijk ook niet op. Zo gaat dat bij ons ook: wij werken in kleren waarin we ons thuis voelen. Waarin we onszelf kunnen zijn. En waarin u ziet dat we er voor de gewone man (en vrouw) zijn.

Gedoe met ingewikkelde papieren en post? Ach, als buurman scant u de schade toch gewoon even via de app?

Wat past bij u? Dat zetten we voorop in ons financiële advies. Hiervoor vergelijken we alle verzekeraars en verzekeringen eerlijk, voor de beste voorwaarden en het gunstigste tarief.

Kan iets niet? Dan zeggen we dat ook gewoon. Ook wat betreft onze kosten weet u vooraf precies wat u mag verwachten.

Bedrijfsverzekeringen Twente is onderdeel van Zandstra Financieel Advies en komt uit de koker van Erik Zandstra (1987). Geboren in Hengelo, grootgebracht in Haaksbergen, in 2011 als ondernemer gestart in Hengelo en in 2017 verhuisd naar Borne.

Als goede buren onder elkaar ondernemen we als kantoor van alles. Van bootcamps en kanotochten tot een vikingrun en muurzit-challenge. Misschien hebt u als goede buur/noaber ook nog wel een leuke of gezonde uitdaging voor ons? Kom maar op. Daar zijn buren voor, toch?

De noabers van Bedrijfsverzekeringen Twente

Erik Zandstra

Eigenaar + allround financieel adviseur

info@erikzandstra.nl

Randall Grijsen

Adviseur Hypotheken + Vermogen

randall@erikzandstra.nl

Tom Kolner

Adviseur Schade Zakelijk & Particulier

binnendienst@erikzandstra.nl

Tom van Buuren

Adviseur Hypotheken + Vermogen

tom@erikzandstra.nl

Even buurten?

Een oud spreekwoord luidt: beter een goede buur dan een verre vriend. Dus… spreken we binnenkort een intrekkersmoal af om kennis te maken? Voor een kop koffie doen we het trouwens ook, hoor.