Wat als je het pand ziet dat je graag wil kopen? Wat als de productie een nieuwe machine nodig heeft, maar je dan door je werkkapitaal heen bent?

Bedrijfsverzekeringen Twente kijkt verder dan uw pand lang is en zetten u als noaber centraal.

Een bedrijfspand financieren? Van garagebox tot kantoorpand. Maak een afspraak.

Wat als u tijdens de middagwandeling met u collega’s hèt pand ziet wat u aan zou willen kopen? Hoeveel eigen geld heeft u nodig? Wat zijn de voorwaarden? Hoe hoog is de hypotheekrente? Waar kan ik de financiering allemaal aanvragen? De specialisten van Bedrijfsverzekeringen Twente zijn gespecialiseerd in deze aanvragen en stellen uw belang centraal.

Is een bedrijfskrediet schuldcreatie of helpt het u juist bij de volgende stap?

Oei ik groei! Dat gaat vaak gepaard met investeringen, maar wat als dit betekent dat u dan geen geld meer heeft op de bank. Is dat dan wel verstandig? Dekselse dillema’s waar een bedrijfskrediet wellicht de ideale uitkomst biedt. Een bedrijfskrediet enkel als doel om dan verder te groeien.

Wel de machine kunnen kopen die de productie in de hal verder door laat groeien? Wel die overname kunnen doen om uw werkgebied te vergroten? Wij gaan die uitdaging graag met u aan.

Waar gebruik ik een zakelijke financiering voor?

Een zakelijke financiering stelt je in staat om een geldbedrag te lenen voor uiteenlopende doeleinden bijvoorbeeld om zakelijk onroerend goed te financieren. Wij bieden altijd een bedrijfsfinanciering die bij jouw situatie past.

Meer weten over AOV voor ZZP & MKB?

Een ongeluk voorkomen kunnen we niet. Financieel gelukvoor uw toekomst vastleggen wél. Zullen we er eens vrijblijvend over praten? Gelukkig hebben wij de antwoorden én de koffie (of thee). Brengt u dan de vragen mee?

Bel mij terug.

Gemak dient de mens. Wilt u dus dat wij u bellen? Vul dan hier uw contactgegevens in. Dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever mailen? Ga naar de contactpagina.

Bel mij terug over: