Verzuimverzekering voor het MKB en multinationals: uw personeel is uw belangrijkste bezit

Groei is het woord dat bij de meeste bedrijven centraal staat. Groei in uw klantenportefeuille. Groei qua omzet. Groei qua personeel! Máár wat als ze ziek raken en even niet (of nooit meer) kunnen werken. In veel bedrijven is het personeel onmisbaar en uw belangrijkste bezit!

Als werkgever bent u verplicht uw medewerkers twee jaar lang door te betalen. U wilt toch geen krimp? Krimp doordat het uw flink wat geld kost om uw arbeidsongeschikte personeel door te betalen.

Ga daarom voor zekerheid. Dankzij de verzuimverzekering en preventieve oplossingen van Bedrijfsverzekeringen weet u zeker dat u door kunt blijven groeien.

Preventie is leuker dan verzekeringspremie betalen

Wat is er nou leuker om samen met uw team te werken aan de teambuilding binnen het bedrijf. Samen sporten, samen challenges uitvoeren en elkaar blijven uitdagen. Wie kan het langste planken? Wie zet de meeste stappen van het personeel? Wie eet het meest gevarieerd?

Deze uitdagingen voor een gezonder team draagt niet alleen bij aan de gezondheid van uw personeelsleden, maar is ook een absolute aanrader voor de teambuilding!

Dankzij de preventieoplossingen van Zandstra Financieel Advies wordt uw personeel gezonder. En laten we eerlijk zijn, geld uitgeven voor de teambuilding is toch vele malen leuker dan geld betalen voor een verzekering?

Verzuim niet een verzuimverzekering af te sluiten

Overziet u de gevolgen wanneer één of meerdere personeelsleden arbeidsongeschikt raken? Wat betekent dit voor de toekomst(plannen) van het bedrijf? Verzuim daarom niet uw verzuimverzekering af te sluiten.

Een verzuimverzekering helpt bij ondraaglijke kosten voor uitval van uw mensen; hard nodig in een tijd waarin veel mensen in een burn-out belanden, corona krijgen of bij zware beroepen moeite hebben met langer doorwerken. Kies dus voor uw mensen én voor de continuïteit van uw bedrijf.

Alle mogelijkheden bespreken? Dat hoort u altijd in een persoonlijk adviesgesprek. Wij verzuimen in ieder geval niet.

Meer weten over de verzuimverzekering voor uw bedrijf?

We kunnen niet voorkomen dat uw personeel nooit meer ziek wordt. Zekerheid dat het uw toekomstplannen niet in de weg staat wél. Zullen we dit eens bespreken onder het genot van een kop koffie (of thee)?

Verzuim niet om een verzuimverzekering af te sluiten

Uw personeel is goud waard. Wanneer u ze voor langere tijd moet missen door arbeidsongeschiktheid kan dit voor het bedrijf enorm in de papieren lopen. Daarom is het zeer verstandig om een verzuimverzekering af te sluiten, zodat u deze kosten kunt opvangen. Meer weten? Laat u door onze adviseurs bijpraten.

Doorpraten?

Graag zetten we een lekkere kop koffie of thee voor u. Dan praten én rekenen we samen eens vrijblijvend door. Over risico’s, gevolgen en een aansprakelijkheidsverzekering voor zzp, mkb of andere rechtsvorm.

Bel mij terug.

Gemak dient de mens. Wilt u dus dat wij u bellen? Vul dan hier uw contactgegevens in. Dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever mailen? Ga naar de contactpagina.

Bel mij terug over: