Zakelijke verzekeringen ZZP en MKB

Arbeidsongeschiktheid, pensioenen, financeringen, schadeverzekeringen en overlijden zijn verzekeringen die van belang zijn. Voor de meeste bedrijven zijn dit financiële kwesties die in het verleden wel eens met u besproken zijn. Maar welke risico’s loopt u nou daadwerkelijk? Bent u überhaupt wel verzekerd? Bent u niet over verzekerd?

De overheid, economie, verzekeraars en banken hebben de verzekeringen afgesloten op uw bedrijfssituatie en de wet- en regelgeving van toen. Wanneer verschillende componenten gedurende de tijd veranderen, dan heeft dit ook gevolgen voor de kwaliteit van uw verzekering en het behalen van de doelstellingen.

Adviesgesprek voor zakelijke verzekeringen ZZP en MKB

In een jaarlijks adviesgesprek bespreken wij samen welke wijzigingen voor u van toepassing zijn. Zandstra Financieel past uw verzekeringen hier op aan, zodat u altijd de meest optimale dekking heeft.

Is uw bedrijf goed verzekerd?

Eén van de meest gegeven antwoorden op de vraag of uw bedrijf en personeel goed verzekerd is: ‘wij zijn goed verzekerd‘ Het vaakst gegeven antwoord op de vraag wanneer uw verzekeringen voor het laatst zijn nagelopen is: ‘dat is al jaren geleden’
Zullen we er eens vrijblijvend over praten? Gelukkig hebben wij de antwoorden én de kop koffie (of thee). Brengt u dan de vragen mee?

Doorpraten?

Graag zetten we een lekkere kop koffie of thee voor u. Dan praten én rekenen we samen eens vrijblijvend door. Over risico’s, gevolgen en een aansprakelijkheidsverzekering voor zzp, mkb of andere rechtsvorm.

Bel mij terug.

Gemak dient de mens. Wilt u dus dat wij u bellen? Vul dan hier uw contactgegevens in. Dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever mailen? Ga naar de contactpagina.

Bel mij terug over: