Als u ook later lekker wilt leven: ondernemerspensioen

Uw bedrijf loopt goed. U bent druk met de dagelijkse zaken. Later… dat komt wel, denk u wellicht. En dat is ook zo. Toch helpt het nu alvast geldzaken te regelen voor later via een ondernemerspensioen. Want als het eenmaal ‘later’ is, kost het u meer. Meer tijd, meer moeite, meer geld. Maak het uzelf makkelijk. Met Zandstra Financieel Advies in Twente.

Bijzonderheden rondom ondernemerspensioen

  • Geen cao, dus niet automatisch pensioenopbouw
  • Niet terug kunnen vallen op werkgever (ú bent immers de werkgever)
  • Hoe vroeger u begint, hoe voordeliger

Wat past bij u?

Ondernemerspensioen is maatwerk. Immers, hoeveel wilt u later hebben om lekker te blijven leven? En wanneer wilt u ‘later’ precies laten beginnen? Wij kijken en denken met u mee. En vinden pensioen/verzekeringsoplossingen waar u blij van wordt. Nu én later.

Meer weten?

Begin nu met nadenken over een appeltje voor de dorst; drink hiervoor eens vrijblijvend een glas appelsap met ons (koffie en thee hebben we ook 😊). Dan zetten we er samen eens een (appel)boom over op.

Meer weten?

Begin nu met nadenken over een appeltje voor de dorst; drink hiervoor eens vrijblijvend een glas appelsap met ons (koffie of thee hebben we ook). Dan zetten we er samen eens een (appel)boom over op.

Bel mij terug.

Gemak dient de mens. Wilt u dus dat wij u bellen? Vul dan hier uw contactgegevens in. Dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever mailen? Ga naar de contactpagina.

Bel mij terug over: