Feit of fabel: leasen zonder jaarcijfers aan te tonen?

Feit! U verwacht het niet, maar het is mogelijk om zonder jaarcijfers een auto te kunnen leasen. Binnen 24 uur kunnen wij u een voorstel voorleggen of u de auto kunt leasen.

Krakende wagens rijden het langst zegt men.

Maar het is toch veel veiliger om een fijne auto te kunnen rijden als ondernemer? Wij kunnen u als ondernemer verder helpen met veilig vervoer op de weg. Niet alleen de verzekering, maar zelfs het passende vervoersmiddel. Ook veilig op de weg als ondernemer?

U kunt zelf een auto bij een dealer kiezen.

Dè grootste misvatting is dat Bedrijfsverzekeringen Twente zelf een wagenpark heeft. Niks is minder waar. U kunt zelf een auto uitzoeken bij een dealer. Wij verzorgen een passend leasecontract waarbij u de zekerheid dat u aan het einde van de looptijd de troste eigenaar bent.

Meer weten over de leasemogelijkheden binnen Bedrijfsverzekeringen Twente? Maak een afspraak.

Doorpraten?

Graag zetten wij een een lekkere kop koffie of thee voor u. Dan praten we én rekenen we samen eens vrijblijvend door wat uw lease mogelijkheden zijn. U kiest de auto, wij regelen de passende leaseconstructie.

Meer weten over AOV voor ZZP & MKB?

Een ongeluk voorkomen kunnen we niet. Financieel gelukvoor uw toekomst vastleggen wél. Zullen we er eens vrijblijvend over praten? Gelukkig hebben wij de antwoorden én de koffie (of thee). Brengt u dan de vragen mee?

Bel mij terug.

Gemak dient de mens. Wilt u dus dat wij u bellen? Vul dan hier uw contactgegevens in. Dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever mailen? Ga naar de contactpagina.

Bel mij terug over: