WIA als aanvulling bij arbeidsongeschiktheid: langdurige zekerheid voor personeelsleden bij ziekte

Een goede werknemer zijn wordt in de samenleving steeds belangrijker. Werknemers willen zich gewaardeerd voelen. Gelukkig drukt zich dat tegenwoordig niet meer alleen uit in geld, maar worden secundaire arbeidsvoorwaarden steeds belangrijker.

In geval van arbeidsongeschiktheid van werknemers bieden onze verzuimverzekeringen een uitermate goede oplossing. Maar na twee jaar stopt de verzuimverzekering met uitkeren. Als uw werknemer niet kan reïntegreren in het bedrijf of in een andere functie blijft de werknemer arbeidsongeschikt.

Hoe fijn is het dan dat u het personeel een aanvullende uitkering naast het UWV mee kunt geven. De aanvullende WIA verzekeringsoplossingen die Bedrijfsverzekeringen Twente u kan bieden zorgt ervoor dat uw werknemer in ieder geval rond kan blijven komen.

Na trouw dienstverband door ziekte aan moeten kloppen bij het UWV

Helaas kunnen wij niet voorkomen dat er ongelukken gebeuren op het werk. Máár misschien nog wel erger dat uw werknemer binnen twee jaar niet terug kan keren. De deur binnen het bedrijf gaat dan vaak dicht, maar met de WIA verzekering zorgt u ook na het dienstverband voor uw werknemer. Dat doen we toch als noabers voor elkaar?

Waar kunnen we dit aanvragen? Bij Bedrijfsverzekeringen Twente natuurlijk, want daar leggen we alle oplossingen naast elkaar
Is het wel nodig? Men schrikt nog wel eens van de premie, namelijk hoe laag die is in vergelijking met de zekerheid die het werknemers biedt
Anders nog iets? Een kopje koffie om het met u te bespreken.

Meer weten over de WIA verzekering?

Waar maakt u het verschil ten opzichte van de concurrentie op het gebied van werknemerschap? Een stabiele werkgever die de zaken goed regelt voor het personeel heeft in ieder geval het minste kans op verloop. Stabiliteit voor hen, betekent stabiliteit voor het bedrijf. Samen vooruit.

Waarom een WIA verzekering?

Na 2 jaar ziek zijn krijgt u medewerker te maken met de wet WIA. Met deze verzekering komt uw medewerker niet voor financiële verrasingen te staan. Het wordt steeds belangrijker dat u als werkgever zorgdraagt voor de risico’s die uw medewerkers lopen.

Doorpraten?

Graag zetten we een lekkere kop koffie of thee voor u. Dan praten én rekenen we samen eens vrijblijvend door. Over risico’s, gevolgen en een aansprakelijkheidsverzekering voor zzp, mkb of andere rechtsvorm.

Bel mij terug.

Gemak dient de mens. Wilt u dus dat wij u bellen? Vul dan hier uw contactgegevens in. Dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever mailen? Ga naar de contactpagina.

Bel mij terug over: